Борошна
Борошна – це сипкий, зазвичай дрібно змелений продукт, який найчастіше отримують із тварин чи рослин. Борошно є продуктом, на основі якого створюють таку популярну протеїнову кульку.
Види борошен та їх застосування
Основним поділом борошен є поділ на тваринні та рослинні борошна. До перших відносяться, серед іншого, найпопулярніші рибні борошна, але також борошна з усілякого роду ракоподібних та молюсків.
Рослинні борошна – це, серед іншого, борошна отримані з сої, кукурудзи чи інших зерен.
Іншою, не менш важливою борошном при компонуванні протеїнових кульок є борошно молочного походження, через великий вміст білків, які так необхідні коропам для правильного функціонування.
Борошна, окрім виробництва кульок, також є відмінною добавкою до всіляких сипучих прикормок та сумішей, створених з огляду на використання з розчинними матеріалами PVA.
Рекомендуємо перевірити також барвники до кульок доступні у нашому магазині.